Links

Denne side indeholder en oversigt over fonde, organisationer og virksomheder som Familienetværket og Støt vore soldater samarbejder med. Har du spørgsmål så kontakt os.

Link til Støt vore soldaters webshop
Ønsker du at linke til Støt vore soldaters webshop? Skriv en mail til vores webmaster rb@jef.dk, så sender vi dig et flot banner du kan anvende på din hjemmeside.

Fonden Danske Veteranhjem - www.veteranhjem.dk

Fonden Danske Veteranhjem står blandt andet bag åbninger at uformelle væresteder for danske veteraner, der har været udsendt i tjeneste for Danmark. Idag er der åbnet to veteranhjem. Et på Frederiksberg og et i Fredericia. Et tredje åbner snart i Ålborg.

Kammeratstøtte - www.80608030.dk

Kammeratstøtte tilbyder en snak om dine oplevelser - og måske et godt råd. Uanset hvornår du gjorde international tjeneste, så kontakt os på tlf. 80608030, hvis du kan genkende nogle af disse signaler.

Anders Lassen Fonden - www.anderslassenfonden.dk

Anders Lassen Fonden har blandt andet til formål at belønne betydningsfuld militær indsats.

Hærens Regimenters Hjælpefond - www.forsvaret.dk/hok

HOK har en række fonde og legater, der hvert år udlodder beløb af forskellig størrelse til efterladte, helte og værdigt trængende.

Forsvarets Fonde - www.forsvaret.dk/fak

Forsvarsakademiet administrerer to fonde, der kan søges af personer med tilknytning til forsvaret.

Jydsk Emblem Fabrik A/S - www.jef.dk

Jydsk Emblem Fabrik A/S har mere end 120 års erfaring med fremstilling af emblemer, medaljer, pins, navneskilte, stofmærker, soldaterartikler og meget mere. Idag er Jydsk Emblem Fabrik A/S en af landets førende leverandører indenfor Sportspræmier, Emblemer, Stofmærker, Medaljer, Ordensbånd, Navnskilte samt Reklame & Gaveartikler.

OH Reklame Produktion ApS - www.oh-reklame.dk

OH Reklame Produktion ApS er en del af Jydsk Emblem Fabrik A/S. OH Reklame Produktion ApS er som en del af Jydsk Emblem Fabrik A/S en af skandinaviens ældste leverandører af reklameartikler, medaljer, emblemer, stofmærker, navneskilte, pins og sportspræmier.

Reitz Medaljer - http://www.reitz-medaljer.dk/

Reitz Medaljer har mange års erfaring med design, produktion og levering af ordensbånd og medaljer. Har du erhvervet dig flere medaljer, så sørger Reitz Medaljer for at samle dine medaljer på flotte bjælker. Besøg Reitz Medaljer og læs mere.